Projecten en klanten

Met mijn expertise als Duitstalige marketeer heb ik al vele bedrijven met hun internationale Online Marketing in Duitsland geholpen. Op deze pagina geef ik je inzicht in mijn portfolio. Neem vrijblijvend contact met mij op, om ook jouw opdracht te bespreken.

Rolande LNG

Samen met Maike Speksnijder-Moser heb ik de Duitse website van Rolande onder de loep genomen en per pagina strategisch advies gegeven. Bovendien heb ik een SEA-audit uitgevoerd en ook daarin geadviseerd.

Wolky

Terwijl Offbeat Marketing het Nederlandse account beheert, beheer ik sinds augustus 2022 de Duitstalige Google Ads account van Wolky. In vergelijking met jan-juli 2022 is de POAS in 2023 met 64.91 % verbeterd en de POI met 120.21 %.

Webador

Website erstellen mit Webador

Ik heb JouwWeb geholpen om hun tool en campagnes naar het Duits te vertalen en te lokaliseren. Vanaf augustus 2020 tot december 2022 werkte ik dan voor twee dagen in loondienst als PPC Marketeer met een groot budget en 5 talen in Google Ads en Bing.

HUB FOOTWEAR

Ik ben een echte fan van hun schoenen en daarom extra trots dat ik hun als online marketing consultant op de Duitse markt kon ondersteunen. Ik heb hun op het gebied van SEO geadviseerd en de SEA campagnes gelokaliseerd.

LOVEVERY

Lovevery maakt duurzaam en educatief speelgoed voor kinderen van 0-4 jaar. Ik heb zowel hun speelkits, als ook de website en e-mails vertaald naar het Duits. Bovendien adviseerde ik hun met SEM en lokalisering.

DYFLEXIS

Voor Dyflexis beheerde ik de Duitse Google Ads en Bing campagnes. Op deze manier hielp ik hun aan B2B leads uit Duitsland voor hun uitgebreide personeelsplanning software.

KNIT FACTORY

Breiwerk van Knit Factory

Knit Factory is een online webshop voor gebreide accessoires en mode. Belangrijke punten voor dit project zijn Shopping, Search Ads, SEO en conversie optimalisatie.

BABY’S ONLY

Breiwerk van Baby's Only

Sinds 2019 help ik Baby’s Only met verschillende marketingtaken zoals SEA, SEO, CRO, lokalisering, vertalingen en productteksten.

Gpi Tanks

Afbeelding van Gpi Tanks - Tankbau

Voor Gpi Tanks ben ik bezig met een grootschalig SEO project en lokalisering voor de Duitse markt. Bovendien heb ik ook de Tag Manager, Google Analytics en de Duitse SEA ingericht.

Lampionsenzo

Vietnamesische Lampions van Lampionsenzo.de

Voor Lampionsenzo.de ben ik alle teksten nagelopen, heb deze verbeterd en voor SEO geoptimaliseerd. De eerste verbeteringen voor deze Lampionwebshop zijn al zichtbaar.

ENDOSS

Endoss endoscopie disposables

Als online marketing adviseur ondersteunde ik Endoss met hun website, marketing en lead generation binnen de medische B2B branche in Duitsland.

Recranet

Recranet

Ik hielp Recranet en hun klanten met gelokaliseerde vertalingen en SEO geoptimaliseerde content.

Fontys

Fontys Hogeschool van de Kunsten - Ingang Schouwburg Tilburg

Bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg was ik gedurende één jaar verantwoordelijk voor de internationale marketing en student recruitment.

Succesverhalen

Sinds april 2019 ben ik werkzaam voor Knit Factory. En het maakt me heel trots te zien dat al het werk nu vruchten draagt met +352% groei in transacties en +323% groei in omzet (5-cijferig) voor de Duitse webshop van Knit Factory in Q1 2020, vergeleken met Q1 2019.

Als Online Marketing Consultant bij Leads International schopte ik Bredenoord binnen 6-9 maanden met het keyword ‘Stromaggregate mieten‘ van positie 9 naar positie 2/3 alleen door link building en content marketing! Hierdoor is het organisch verkeer met meer dan 20% gegroeid.

Als eCommerce Marketeer bij eHVG resulteerden mijn prestaties in SEO en Affiliate Marketing in een omzetgroei van 30-49% per jaar voor een klant met een soort van online apotheek. Hier zorgde ik bijvoorbeeld ervoor dat Duitse mannen met een genant probleem, legaal de echte blauwe pillen op positie 3 of 4 in Google konden vinden, direct na Pfizer en Wikipedia.

Mag ik jouw opdracht hier binnenkort een plekje geven?

Neem vrijblijvend contact met mij op, om ook jouw opdracht door te bespreken. Stuur een aanvraag via het interactieve formulier op mijn contactpagina.

Samenwerking

Door mijn werk voor Knit Factory en Baby’s Only werk ik nauw samen met Suzan van Heck en haar bedrijf CaseMarketing. Suzan is als mens en ondernemer een super leuk persoon en ik werk graag met haar samen. Wij delen veel kennis en houden elkaar altijd up-to-date.

Samen met Marit Vervaart werk ik aan meerdere projecten zoals voor Eduvision en Sto Isoned. Terwijl ik de focus op SEA en Duitse SEO leg, is zij een echte specialist op het gebied van Analytics, GTM, Content en SEO voor de Nederlandse markt. Marit heeft een echt talent voor taal en ik kan haar met alle overtuiging aanbevelen.

Voor grotere projecten kan ik het bureau Leads International aanbevelen, waar ik zelf voor meer dan twee jaar heb gewerkt en nog steeds een goed band heb met de marketing verantwoordelijke Elle Schoenmakers.