Projecten en klanten

Met mijn expertise als Duitstalige marketeer help ik meerdere bedrijven met hun internationale Online Marketing. Neem vrijblijvend contact met mij op, om ook jouw opdracht te bespreken.

Gpi Tanks

Afbeelding van Gpi Tanks - Tankbau

Voor Gpi Tanks ben ik bezig met een grootschalig SEO project en lokalisering voor de Duitse markt. Bovendien heb ik ook de Tag Manager, Google Analytics en de Duitse SEA ingericht.

Lampionsenzo

Vietnamesische Lampions van Lampionsenzo.de

Voor Lampionsenzo.de ben ik bezig om alle teksten na te lopen, te verbeteren en voor SEO te optimaliseren. De eerste verbeteringen voor deze Lampionwebshop zijn al zichtbaar.

Knit Factory

Breiwerk van Knit Factory

Knit Factory is een online webshop voor gebreide accessoires en mode. Belangrijke punten voor dit project zijn Shopping, Search Ads, SEO en conversie optimalisatie.

Endoss

Endoss endoscopie disposables

Als online marketing adviseur ondersteun ik Endoss met hun website, marketing en lead generation binnen de medische B2B branche in Duitsland.

Fontys

Fontys Hogeschool van de Kunsten - Ingang Schouwburg Tilburg

Bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg was ik 1 jaar verantwoordelijk voor de internationale marketing en student recruitment.

Webador

Website erstellen mit Webador

Ik heb JouwWeb geholpen om hun tool en campagnes naar het Duits te vertalen en te lokaliseren. Sinds augustus 2020 ben ik voor 0,5fte in loondienst als PPC Marketeer.

Baby’s Only

Breiwerk van Baby's Only

In 2019 heb ik geholpen de nieuwe webshop van Baby’s Only op de Duitse markt te lanceren met een SEA setup, CRO tests, lokalisatie en SEO teksten.

Recranet

Recranet

Ik help Recranet en hun klanten met gelokaliseerde vertalingen en SEO geoptimaliseerde content.

Succesverhalen

Sinds april 2019 ben ik werkzaam voor Knit Factory. En het maakt me heel trots te zien dat al het werk nu vruchten draagt met +352% groei in transacties en +323% groei in omzet (5-cijferig) voor de Duitse webshop van Knit Factory in Q1 2020, vergeleken met Q1 2019.

Als Online Marketing Consultant bij Leads International schopte ik Bredenoord binnen 6-9 maanden met het keyword ‘Stromaggregate mieten‘ van positie 9 naar positie 2/3 alleen door link building en content marketing! Hierdoor is het organisch verkeer met meer dan 20% gegroeid.

Als eCommerce Marketeer bij eHVG resulteerden mijn prestaties in SEO en Affiliate Marketing in een omzetgroei van 30-49% per jaar voor een klant met een soort van online apotheek. Hier zorgde ik bijvoorbeeld ervoor dat Duitse mannen met een genant probleem, legaal de echte blauwe pillen op positie 3 of 4 in Google konden vinden, direct na Pfizer en Wikipedia.

Mag ik jouw opdracht hier binnenkort een plekje geven?

Neem vrijblijvend contact met mij op, om ook jouw opdracht door te bespreken. Stuur een aanvraag via het interactieve formulier op mijn contactpagina.

Samenwerking

Door mijn werk voor Knit Factory en Baby’s Only werk ik nauw samen met Suzan van Heck en haar bedrijf CaseMarketing. Suzan is als mens en ondernemer een super leuk persoon en ik werk graag met haar samen. Wij delen veel kennis en houden elkaar altijd up-to-date.

Samen met Marit Vervaart werk ik aan meerdere projecten zoals voor Eduvision en Sto Isoned. Terwijl ik de focus op SEA en Duitse SEO leg, is zij een echte specialist op het gebied van Analytics, GTM, Content en SEO voor de Nederlandse markt. Marit heeft een echt talent voor taal en ik kan haar met alle overtuiging aanbevelen.

Voor grotere projecten kan ik het bureau Leads International aanbevelen, waar ik zelf voor meer dan twee jaar heb gewerkt en nog steeds een goed band heb met de marketing verantwoordelijke Elle Schoenmakers.