Projecten en klanten

Met mijn expertise als Duitstalige marketeer help ik meerdere bedrijven met hun internationale Online Marketing. Neem vrijblijvend contact met mij op, om ook jouw opdracht door te bespreken.

Knit Factory

Knit Factory is een online webshop voor gebreide accessoires. Belangrijke punten voor dit project zijn Shopping, Search Ads, SEO en conversie optimalisatie.

Endoss

Als online marketing adviseur ondersteun ik Endoss met hun website, marketing en lead generation binnen de medische B2B branche in Duitsland.

Fontys

Fontys Hogeschool van de Kunsten - Ingang Schouwburg Tilburg

Bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg ben ik verantwoordelijk voor de internationale marketing en student recruitment.

Recranet

Ik help Recranet en hun klanten met gelokaliseerde vertalingen en SEO geoptimaliseerde content.

Baby’s Only

In 2019 heb ik geholpen de nieuwe webshop van Baby’s Only op de Duitse markt te lanceren met een SEA setup, CRO tests, lokalisatie en SEO teksten.

Succesverhalen

Als Online Marketing Consultant bij Leads International schopte ik Bredenoord binnen 6-9 maanden met het keyword ‘Stromaggregate mieten‘ van positie 9 naar positie 2/3 alleen door link building en content marketing! Hierdoor hebben is het organisch verkeer met meer dan 20% gegroeid.

Als eCommerce Marketeer bij eHVG zorgde ik bij een klant ervoor dat Duitse mannen met erectiestoornis legaal de echte blauwe pillen op de 3e positie in Google konden vinden, direct na Pfizer en Wikipedia. Mijn prestaties in SEO en Affiliate Marketing resulteerden in een omzetgroei van 30-49% per jaar.

Samenwerking

Door mijn werk voor Knit Factory en Baby’s Only werk ik nauw samen met Suzan van Heck en haar bedrijf CaseMarketing. Het is een erg prettige samenwerking en wij delen veel kennis en houden elkaar altijd up-to-date.

Voor grotere projecten kan ik het bureau Leads International aanbevelen, waar ik zelf voor meer dan twee jaar heb gewerkt en nog steeds een goed band heb met de marketing verantwoordelijke Elle Schoenmakers.

Voor Endoss heb ik aan het online marketing voor de Duitse markt in samenwerking met eRocket, een marketingbureau uit Breda die het Nederlandse marketing beheren.