SERVICE

Als online marketingstrateeg voor de Duitse markt bied ik verschillende diensten en pakketten aan met betrekking tot strategisch advies rondom SEA, SEO en lokalisering. Ontdek mijn pakketten op deze pagina.

CHECK-IN

30 min vrijblijvende kennismaking – Tijdens deze videocall kunnen wij gaan kijken of wij een match zijn en welk pakket bij jouw onderneming en behoeftes past. Boek meteen een afspraak.

PRE-FLIGHT CHECKS & ADVIESTRAJECT

Weet je nog niet zeker waar je marketingvlucht naartoe gaat en wil je eerst een feeling krijgen met mij als marketingpiloot? Dan zijn mijn audits ideaal om een goed beeld te krijgen waar jullie online op dit moment staat, wat geoptimaliseerd moet worden, wat de concurrenten doen en op welke punten we strategisch de focus moeten leggen voor snelle resultaten.

Aanbod

Vind je niet wat je zoekt en ben je juist op het zoek naar een marketeer die uitvoerend kan meehelpen? Als je bij een bedrijf hoort dat superduurzaam bezig is met een visie en missie voor onze toekomst, dan wil ik graag kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Mail mij dan even een goede briefing met wat je exact zoekt, de doelstelling en wat jullie budget is en ik kijk wat ik voor jullie kan betekenen. Of vul hier mijn formulier in.